Århus – Skanderborg 3-11

Det blev til et nyt nederlag til oprykkerne for Århus da de hjemme havde besøg af Skanderborg. 3-11 endte kampen med, hvor Skanderborg bare var det bedre.
Dygtige Nicklas Højholt bragte gæsterne foran 0-1 og da Århus ikke udnyttede et powerplay så kunne begge hold gå til pause med stillingen 0-1. Hvilket var ok set med Århus øjne, men en hurtig scoring til 0-2 og lidt senere en udvisning til hjemmeholdet, det kostede for der var mål i powerplay, og så stod den 0-3.

Hjemmeholdet kæmpede det bedste og fik det vigtige reduceringsmål til 1-3, men da Esben Køhler scorede til 1-4, var det forfra igen.

Sidste sæsons topscorer for Århus Nicklas Perto bragte dem tilbage på 2-4, men en scoring til 2-5 blot 33 sekunder inden pausen, det var øv for hjemmeholdet.

I tredje periode, blev det Skanderborg over det hele, de trak fra og endte med en sikker sejr på 3-11 i en kamp hvor de udnyttede 2 af 3 powerplay og havde en håndfuld skud på stolperne.

Århus bedste var deres træner Lars Skytte, som havde sat sig på banen, og de spillere der skal lave mål for Århus lavede mål igen, men næste geled skal op i gear!

Århus – Skanderborg 3-11 (0-2, 2-3, 1-6)
Skanderborg
Mathe Chatterton 1+0, Nichlas Perto1+0, Eduards Sture 1+0, Andreas Bendixen 0+1, Vinoth Sivopalan 0+1,
Uffe Simonsen 0+1
3×2 min

Skanderborg
Mathias Christoffersen 4+1 ,Brian Nielsen 2+2, Esben Køhler 2+1, Nicklas Højholt 1+2, Phillip Olsen 1+2, Christian Bendtsen 1+1, Mathias Nordmand 0+1
1×2 min
2 pp mål
floorball-23

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.