Liga, hvordan gik det Brønderslev

De forsvarende DM mestre gik ind til sæsonen med en særdeles smal trup. Det var dog en smal trup med megen kvalitet, men afgang fra 12 spillere det var meget!

Brønderslev fik dog hentet forstærkninger ind stille og roligt rykkede holdet frem i stillingen og endte som nummer 3 i ligaen. Et trænerskift ved juletid hvor svenske Jureksson rejste hjem, betød den skadede Steffen Jensen tog over. Det gjorde den danske landsholdsspiller fortrinligt!

Efter nogle intense kampe mod Frederikshavn, hvor Brønderslev efter to storsejre var ved at komme i problemer, så ventede en intens semi mod Rødovre!

Rødovre var skarpe og Brønderslevs offensiv kom til kort og over de tre kampe der endte 0-3, lavede Brønderslev blot 8 mål. Nok leverede de bedste men bredden var for kort

Før sæsonen pegede jeg på de her fem spillere som nøglespillerne: Andreas Glad, Nikolaj Flyvholm, Niklas Knøsen, Steffen Jensen og Anders Kjær
Flyvholm stoppede ved juletid, men blev erstattet af Niklas Jensen, og Niklas Knøsen viste hvilken farlig afslutter han er, og så var Andreas Glad bare træfsikker som altid!

Næste sæson:
Det bliver interessant at se Brønderslevs hold, Anton Madsen leverede en rigtig fin sæson, spændende om han bygger på.
Brønderslev har ambitioner og en DM semifinale må være ambitionen

Min Kommentar før sæsonen:
Hvor står de danske mestre henne, det er det særdeles interessante spørgsmål. Væk fra guldholdet er Niklas Jensen og landsholdsanfører Brian Nielsen. Ikke mange spillere holder deres niveau og dem kan du ikke bare udskifte sådan lige.

Ligeså er Rasmus Bengtsson, Jonas Jensen og Ronnie Schou væk sammen med en del flere og Dannie Pedersen der er stoppet er et tab. I alt er der 5 spillere tilbage fra sidste sæson!

På plussiden har de fået Nikolaj Flyvholm og Niklas Knøsen. Det er to herrer der er garant for mange mål.

Knøsen lavede mange mål på et bundhold sidste sæson, hvad bliver det til med flere gode spillere omkring sig. Men hov, Knøsen skal være back i år. Han er hurtig og fysik, det bliver interessant!

Der er kommet ny træner til holdet ligeså, det er svenske Alex Jureksson der er en rutineret herre og hvad mon han kommer med input til holdet.

Brønderslev har altid haft blik for at hente gode spilllere i Sverige og mon ikke der kommer en giftig spiller til, som holder højt niveau, om end måske først til juletid.
Der er hentet en spiller til fra det norske mesterhold Petter Halvorsen.
Truppen som den er nu, har meget kvalitet, men den er også særdeles smal og Brønderslev er på den måde sårbar.

Men med Andreas Glad, Steffen Jensen, (Niklas Knøsen) og Nikolaj Flyvholm, så er der mange mål at forvente fra de fire spillere.

Anders Kjær er på målet og landsholdskeeperen er ligeså en central brik der gør at nok står Brønderslev svækket i forhold til dagen de vandt guld. Men de har meget at byde ind med

Tip:
Semifinale, men skader kan koste dyrt

Andreas Glad 37 20 57
Nicklas Juul Jensen 12 31 43
Niklas Knøsen 25 9 34
Anton Madsen 10 13 23
Sune Reinert 16 7 23
Rasmus Overgaard 11 10 21
Nicolai Flyvholm 9 7 16
Steffen Jensen 9 7 16
Petter Halvorsen 8 7 15
Adam Pudich 6 4 10
Ronnie Schou 2 3 5
Jan Krejiciek 3 2 5
Johan Uppström 1 3 4
Andreas Tengnagel 2 2 4
Kasper Jensen 1   1
 Anders Kjær   1 1
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.