Rundens kampe i ligaen

Ligaen tyvstartede med et lokalopgør i midtugen.

Frederikshavn – Skanderborg 7-8 (1-0, 3-3, 3-5)
Lokalopgør, ja måske ikke helt, men når det meste af to kæder hos gæsterne har deres floorballopvækst i Frederikshavn.

Så mange kendinge var på banen i prestigeopgøret.

Det endte med en 7-8 sejr til Skanderborg, takket været 4 scoringer i forbindelse med frislag.

Inden da havde hjemmeholdet ellers sat sig solidt på kampen og førte 4-1 lidt mere end halvejs i kampen! Bla på 2 scoringer af Jonas Johansen der totalt lavede 4 mål i kampen.

Skanderborg fik kæmpet sig retur i kampen, anført af Brian Nielsen 5+1 og Lasse Rolighed 1+3.
For at gøre det onde ved Frederikshavn, så scorede Skanderborg sejrsmålet 1 sekunder før tid.

Hvidovre – Sunds 4-9 (0-3, 1-2, 3-4)
16 sekunder var spillet, så scorede Sunds og Hvidovre der havde lukket 28 mål i deres seneste tre kampe må have funderet over om det ville ende endnu mange scoringer mod dem.

Sunds viste masser af kvalitet i første periode hvor Hvidovre var sjældne gæster og hvor Sunds sad meget suverænt på kampen, og Hvidovre der prøvede at blande kæderne i løbet af kampen, kom aldrig med.

Nede med 0-5, skal det med at Sunds scorede efter 20 sek i anden periode! Men nede stort, begyndte hjemmeholdet at presse mere og sætte mere tempo, det lykkedes dem at komme på 3-6, hvor Hvidovre keeper Kasper Eriksen havde 4-5 store redninger, der holdte dem inde i kampen.

Men 50 sek efter 3-6 reducering, satte Sunds iskoldt en ny scoring og så var den kamp slut. Hvidovre blev ved med at presse på, men Sund var bare det bedre.
Søren Holm var banens bedste, kommer der en skade til landsholdet, må han være et godt bud på en reserve. 2+3 lavede han.

Hvidovre fandt ikke formlen, og de har en seriøs udfordring defensivt. 38 mål i 4 kampe, det er slemt.

Copenhagen – AaB 10-8 (3-3, 3-3, 4-2)
Det var de færreste der havde tiltro til AaB  kunne udfordre Copenhagen. Nok havde AaB fået deres første sejr i forrige kamp, men AaB har ikke set gode ud.

Det gjorde de mod Copenhagen,og det kan godt være de har en smal trup, men de spillere der var med i København, ja de viste kvalitet, og Copenhagen måtte sande der skulle arbejdes hårdt for sagen. AaB kunne holde i bolden og var gode til at finde løsninger og muligheder.

Hjemmeholdet kom ellers planmæssigt foran 3-1 , så fulgte 25 min måltørke, det udnyttede AaB til at ændre stillingen til 3-5.
Copenhagen måtte arbejde hårdt og fik vendt til 8-6 på 10 gode min.

AaB var ikke slået de fik reduceret til 8-7 med små 5 min tilbage, men Copenhagen fik pladsen da AaB satsede mod slut og vinder 10-8.

Brønderslev – Rødovre 7-9 (2-4, 2-4, 1-3)
16 mål i Brønderslev og masser af underholdning, og et kynisk Rødovrehold der prompte straffede hjemmeholdets fejl.

Brønderslev førte 2-1 efter små 9 min, men så lukkede Rødovre ned, og de næste 34 min, der lavede hjemmeholdet blot 2 mål, mens Rødovre lavede hele 8 mål.
Ned 4-9 i starten af 3.periode, fik Brønderslev arbejdet sig ind i kampen, og 3 scoringer af Niklas Knøsen bragte dem på 7-9 med 3½ min igen af kampen.

Rødovre holdt stand og Emil Kristensen var god med 2+2.

Brønderslev er nede som nummer 6 i rækken, det kan de ikke være tilfredse med!

Skanderborg – Benløse 3-7 (1-1, 2-4, 0-2)
Hjemmeholdet fik lov til at føre mod topholdet, men kun i 10 sekunder, så lynede ligatopscorer Mathias Glass og så den 1-1.

Skanderborg forsøgte virkelig at byde op til dans og sled og slæbte kampen igennem, men Benløse gav ikke meget væk, og når de laver 3 mål i 4 power plays, så er det svært.

Skanderborg kom på 2-3 halvejs i kampen og spændingen lurede, kunne Skanderborg drille, men 26 sekunder senere blev det 2-4 og derfra kunne Skanderborg ikke rigtig byde op til dans mere, og Benløse kørte stille og roligt sejren hjem

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.