Månedens spiller oktober

Tja, det kan næppe værre nogen overraskelse, når du fører topscorerlisten og er årgang 2000, så hatten af for Mathias Glass, der meget suverænt blev kåret som månedens spiller.

Han debuterede i liga sammenhæng sidste sæson hos Benløse, og i min optakt til sæsonen gav jeg alle spillere en rating fra 1-6. Hvor 1=ikke klar endnu.

Åh jo, i min uendelige visdom havde jeg ikke fantasi til at give ham mere end 1, end 15 årig i ligasammenhæng, nuvel han var talentfuld, men ikke klar endnu.

Jeg tog da gruelig fejl, og han lavede en del point og i denne sæson gav jeg ham ratingen 4, men kunne vist da godt have givet ham 5 som betyder landsholdsklasse.

For han har to meget stærke evner, han forstår at bevæge sig væk fra sin markering og dermed vinde tid, og så har han en meget hurtig afvikling af sit skud.

Som en af de andre ligatrænere fortalte da vi snakkede om Mathias Glass:
Mange kan afvikle hurtigt, og præcist.. NÅR de er i balance… han kan skyde på alt fra alle positioner, på hælene, ud fra bagfod, tæt på kroppen, langt fra kroppen.

eller
tror aldrig jeg har set så vild en afslutter… måske Hedorf på sit højeste.

eller
men UTVIVLSOMT glass der er bedst i dk lige nu.

Flotte ord fra andre trænere i ligaen.

Så tillykke til Mathias Glass, det enkle spørgsmål er, når du er så god som du er nu som 16 årig, kan du så blive bedre, eller brænder du ud!

Det spørgsmål bestemmer Mathias Glass helt selv udfaldet af, men den fornuftige opbakning hjemmefra, så er der styr på den unge mands udvikling.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.