VM kval Danmark-Holland 9-2

Ineffektive Danmark må være konklusionen på kampen, hvor Danmark var et niveau over Holland, som de vandt enkelt 9-2 over. Det som må bekymre lidt er Danmark ikke var mere skarpe, mod et hollandsk mandskab, der nok kæmpede, men hang efter et dansk hold der var det bedre.

Faktisk var Danmark nær ved at komme foran efter blot 19 sekunder, og hollænderne blev holdt fra fadet og højt dansk pres stressede Holland, og en dansk føring lå og ventede.

Parbo blev skurken, da han fik en udvisning, en noget hård dømt udvisning, og Parbo så også lidt forbavset ud.

I det efterfølgende power play, ja der scorede Holland på deres første afslutning på David de Fries.

På billederne herunder bliver bolden spillet fra #29 ned i hjørnet, Danmark står måske ikke helt optimalt, og pasningen der bliver spillet ind gennem det danske felt, ja det er godt lavet og den åbnede op for scoringen.


Op på hesten igen og Danmark lod sig ikke ryste og kørte videre, men på Hollands næste afslutning, ja så blev et trækskud fra distancen sat ind mellem venner og fjender, og så stod den 2-0 til Holland

På billedet herunder skyder #80 som man kan se mellem venne og fjender, på næste billede er oplægget til målet 
Oplægget til afslutningen er en pasning nede fra hjørnet fra den spiller der nu er løbet om bag målet.  Danmark står måske noget for dybt, omvendt sidder spillerne meget tæt på de spillere de skal dække.


Og her er situationen der fører til afslutningen, spilleren i hjørnet spiller faktisk en lidt risky pasning tværs gennem den danske zone, og som Danmark står her, ja så tænker man ikke der kommer mål om få,sekunder.


Nede 0-2, ja så arbejde Danmark bare videre, og det var bare et spørgsmål om tid, og Danmark vendte kampen til en endelig 9-2 sejr.

For Holland blev stille og roligt presset i bund og havde ikke meget at byde på. Danmark er nok meget bevidste om at en målscorer kunne være vigtig, så Holland blev stresset og presset og David de Fries i målet, havde meget lidt at gøre de sidste to perioder.

45-8 sagde antal redninger, og Danmark kunne have scoret noget mere.

Nu var det første kamp, og det at spille sig ind er en faktor, for Danmark så ikke helt skarpe ud, bolden smuttede og pasningens sad ikke 100%

Omvendt tror jeg just det er lidt det som det handler om, Danmark skal igang, der er mange nye spillere, og jeg tror vi vil se et skarpere dansk hold, som vi kommer frem i turneringen.

Juul og Hedorf var som ved VM Danmarks skarprettere, og Danmark erfarne Brian Nielsen tog ansvar lavede 3 mål.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.