Påstand om Benløse

1

02/10/2015 by Steen Houman

En nordjysk træner og midtsjællandsk klub, det er ikke en god kombination, Jens Hagbarth og Benløse får det ikke til at fungere
Hvad mener Mathias Christofersen tidligere landsholdsspiller om dette

1. Taler for påstanden: Benløse har haft en god sæson for et par år siden – og siden da er det stået lidt på stilstand. I år har de mistet deres måske bedste spiller Mathias De Fries til et udenlands eventyr (kommer retur).

Jeg ved, at Jens er ambitiøs, men den hårde type træner han er, passer ikke ind til Benløse. Jeg synes at Benløse har en god ungdom, og den ville være lukrativ at have for enhver klub, men tror ikke på dem i år.

Derudover er Jens langt hjemmefra og må være meget alene og man må helst ikke blive for gode venner med spillerne, det kan koste i sidste ende.

Jeg håber, at Benløse igen kan bide skeer med de “store” hold, men har ingen fidus til dem – og tror ikke på at Jens og Benløse når til længere end kvartfinalen.

2. Taler i mod: Hvis Jens får opbygget et netværk og han finder en kæmpe motivation i Ringsted, kan han bedre få overskud til sit Benløse projekt. Ellers kan jeg ikke se noget tale i mod påstanden.

One thought on “Påstand om Benløse

  1. Zlatko says:

    Hagge har vel spillet for Herlev Hotboys i mange år til bl.a. MBC, og har sikkert derigennem havde etableret sig et godt sjællandsk netværk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 709,573 hits
%d bloggers like this: