AaB – Hvidovre 2-5 (ligaherrer)

Det blev særdeles tæt i Aalborg, men Hvidovre viste kvalitet i slutfasen og vandt kampen.

Årtiets bedste backpar stod bag første mål i kampen, da Marko Krogsgaard scorede til 0-1, på assist fra Jannik Trolle.

Efter 27 min af kampen blev det 0-2 ved altid arbejdssomme Kenneth Danielsen og så lignede det at Hvidovre ville trække fra.

AaB de kløede på, og Jannich Christofersen der har været god i denne sæson fik reduceret til 1-2 4 min senere, og det gav et moralsk boost.

Da de lidt senere i anden periode overlevede et powerplay fra Hvidovre, så var kampen helt åben inden de sidste 20 min af kampen.

Anders Bering udlignede til 2-2 for AaB efter 1,32 min af tredie periode, men den stilling holdt i mindreend 1 minut, for så slog den spillede trænder Claus Nisbeth til med målet til 2-3.

Så kunne næste mål blive afgørende, og kampen bølgede, men i tiden 57,11 scorede Nisbeth igen til 2-4, og så var AaB under pres.

AaB fik muligheden, da Hvidovre fik en udvisning i tiden 58,42, men 29 sekunder senere fik AaB en udvisning, og så svandt muligheden.

Mark Reinert, AaB
Generelt en god kamp fra vores side, der først fandt sin endelige afgørelse da vi satsede med tomt mål til aller sidst. Vi formåede at holde os til vores gameplan i hele kampen, med en stram defensiv som hovedfokus, og med lidt mere skarphed foran deres mål kunne udfaldet sagtens have været anderledes. Flotte præstationer i begge mål sørgede dog også for at holde scoren nede.