Danmark – Sverige 1-13 (VM kval kvinder)

Det var en arbejdsindsats hvor Danmark knoklede og knoklede med masser af energi, mod et svensk der dominerede fra start til slut.

For Danmark handlede det om at begrænse nederlaget så meget som muligt, for at kunne stå bedst muligt i kvalifikation til VM. For ender Danmark som nummer 3 i puljen, så er det de to bedste hold der ender som nummer tre, i de fire europæiske puljer, der kommer med til VM.

Så jo Danmark kæmpede med alt, og der blev dækket skud i den store spil og Maria Amalie Møller sprællede i målet og kom igen og igen i vejen for de svenske afslutninger.

For svenskerne, de holdt gaspedalen trykket i bund og gav ingen gaver.

At Danmark kunne gå til periodepause med svensk 0-1 føring, var solidt arbejde og svenskerne måtte se et brændt straffe ligeså.

Efter pausen, fik svenskerne hul på bylden og rykkede til 0-7 da perioden var slut, og det efter 27 afslutninger på det danske mål.

I kampens sidste periode fik Danmark scoret, og assisten til målet kom fra Martina Mörch, og den svenske dansker må være stolt over lige netop det point.

Slutteligt taber Danmark kampen, men scoringen blev holdt ned mod et svensk hold der i den grad trykkede til.

Det var en fornøjelse at se det danske hold arbejde for hinanden, trods de massive overmagt. Respekt

Danmark – Sverige 1-13 (0-1, 0-6, 1-6)
Skud: 7-58 (1-11, 1-27, 5-20)