Copenhagen – Hvidovre 13-4

Det var en lidt spøjs kamp som havde sin intense momenter. Gæsterne havde muligheden til at komme i spids, men scoringen udeblev i kampens første powerplay og i stedet gik det stærkt efter 13 min af kampen, for på 60 sekunder lynede Copenhagen og bragte sig foran 3-0!

Da Hvidovre så fik deres første udvisning i kampen med 12 sekunder tilbage af første periode, ja så brugt Copenhagen 11 sekunder til at score til 4-0!

Copenhagen første på skarphed efter første periode og de lukkede reelt kampen da de efter 21.07 min scorede til 5-0.

Anden periode blev med 10 scoringer og en enkelt 5 min udvisning til Copenhagen. Her var stillingen 9-1 til Copenhagen og de 5 min i overtal brugte Hvidovre på at lave 2 mål, problemet var bare at Copenhagen ligeså lavede 2 mål i undertal! Ikke tilfredsstillende for Hvidovre.

Efter den særdeles hektiske og målrige anden periode faldt der ro på spillet i kampens sidste periode som blot havde 3 mål i sig, så slutteligt vandt Copenhagen en meget klar sejr.

Mathias Hacke, Hvidovre
Vi præsterer en god 1:e periode og trækker fra til 4-0. Den anden periode er præget af mange udvisninger og vi får bla en 5 minutters udvisning som vi trods alt spiller 2-2 i og det er godt. 3:e periode er en transportstrække til fuld tid.
Vi lukker ikke ind nogle mål i 5 mod 5 spillet uden på straffeslag, PP og et selvmål så forsvarsmæssigt gør vi det godt.
Hvidovre gør det godt og man kan se de haver aftaler og linier i sit spil de mangler bare tempo og erfaring og det får man gennem at spille i en liga hvor man er nød til at arbejde for det mod sin modstandere.

Søren Jønsson, Hvidovre
Resultatet er vi ikke er tilfredse med, men vores faste backer døjer med skader, så vi stiller ikke op i stærkeste og det ærgerligt at vi ikke kan udfordre Copenhagen med fuld trup.

Copenhagen – Hvidovre 13-4 (4-0, 7-3, 2-1)
Copenhagen
Nikolaj Parbo 4+1, Magnus Mynster 3+1, Robin Karlsson 1+3
Victor Holmsten 2+0, Kasper Abildgaard 0+2, Mads Nørregaard 0+2, Magnus Møller 1+1,
Christian Holmsten 1+0, Pontus Kozan 1+0, Jeppe Hove 0+1
Hvidovre
Anders Grønborg 1+1, Patrick Nielsen 1+1, Rasmus Madsen 0+1

img_4364

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.