Ligaens bedste spillere 11-20

Så kommer næste 10 spillere i rækken.

11. Mark Bek, Benløse
Han skiftede i denne sæson til Benløse fra Hvidovre, og backen der var særdeles pointstærk hos Hvidovre som en bærende profil, har ikke lavet samme antal point i denne sæson, men han er en solid og sikker back der lukker af og stadig er en skudtrussel og har 11 mål i denne sæson.

12. Mathias Christoffersen, Skanderborg
Var totalt dominerende i U19 tiden og et kæmpetalent, som ikke helt har forløst potentialet. Han kan det hele, skyde, lave pasninger, spille offensivt og defensivt. I denne sæson har han været god, med et snit på omkring 3 point per kamp i grundspillet har han været Skanderborgs bedste og det er også blevet belønnet med en plads på A-landsholdet igen, efter 6 års fravær.

13. Emil Brixager, Benløse
Det største keeper talent siden Mike Trolle der har været kåret til all star holdet til VM. Brixager er stadig ung men en rutineret keeper der er særdeles rolig. Han er allerede fast mand på A-landsholdet og har det der skal til at blive Danmarks nummer 1

14. Mathias de Fries, Benløse
Han kan spille back og forward, og han ser nok mest sig selv som forward, men det er som back han er bedst og der han passer ind på A-landsholdet.
De Fries var faktisk topscorer i slutspillet 2013/14 og han er altid målfarlig og aldrig bleg for en længere dribletur hvor træneren en del gange når at tænke slip nu bolden…Men de Fries har styr på det og et blik for pasningerne.

15. Esben Køhler, Copenhagen
Den tidligere Copenhagenspiller var væk sidste sæson hvor han spillede få kampe, men skiftet til Skanderborg har fået ham op i gear. Nu er han en bærende spiller der skal tage ansvar og 20 point er det blevet for den dygtige spiller, som fortjent er blevet udtaget til A-landsholdet. Skanderborg lukker i denne sæson hvor er Køhler mon næste sæson, det skal være et seriøst setup

16. David de Fries, Benløse
Han er blevet bedre og bedre de Fries gennem årerne, og han er i dag Danmarks nummer 1 på keeperposten pt. Han er særdeles ambitiøs og målrettet og det er der mange spillere der kan lære noget af.
Han er spilleren med ansvaret som Benløses nummer 1 i mange sæsoner, en rigtig klubmand.

17. Emil Kristensen, Rødovre
En klassisk center af den gamle skole, han er ubetinget ligaens bedste center, et solidt bolværk der er svær at komme forbi, og så holder han tempo i spillet og er den der er med i det hurtige pasningsspiller, så laver Kristensen altid en del point så han er en drømmespiller for enhver træner. Han har været ude med skade desværre, men han burde være en sikker mand i VM truppen til december.

18. Simon Lauridsen, Sunds
Han var outstanding i sin U19 tid men diverse skader har drillet og sat ham lidt tilbage, men nu er han der mere fit og en spiller der tager ansvar og som i den grad har vist sit niveau igen. 29 point i grundspillet, det bliver til mere næste sæson og fortjent er A-landsholdsudtagelsen kommet.

19. Peter Pfeiszli, Benløse
Spilleren med det umulige efternavn at udtale, men den ungarske forward er brølstærk og arbejdsom og var i perioden op til jul uhyggelig målfarlig, og finder han den frem igen her i DM semifinalerne, så er han giftig.

20. Frederik Kobberup, Rødovre
Han har altid været dygtig men det er som o han har løftet spillet i denne sæson, er blevet hurtigere og mere bevægelig på banen og så har ha båret anførerbindet med autoritet hos Rødovre.
En back der kan det hele.

nummer 21-30
nummer 31-40
nummer 31-50

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.