Ligaens bedste spillere 31-40

De næste 10 spillere der er kommet ind i afstemningen er de her spillere.

31. Andre von Enckevort, Sunds
Han er en fornøjelse på banen, det er ikke ham der laver mange mål, men han fordeler boldene og holder højt tempo. 14 assister har han leveret i en rigtig flot sæson. Næste gang du ser Sunds spille, så holde øje med Enckevort, en fornøjelse at følge på banen, altid blik for medspillerne

32.Oscar Eklund, Rødovre
Han er oppe i årerne den gode svensker, som for blot få sæsoner var en alt dominerende back i ligaen. Han har været ramt af skader i år og selv om farten ikke er den samme, så mangler overblikket intet.

33. Vinoth Sivapalan, Århus
Han har været til U19 VM og den tidligere Frederikshavner spiller viste i den grad sit værd hos oprykkerne. Meget af spillet er gået igennem Sivapalan og han har været spilleren den andre kunne læne sig op ad. 24 point blev det til i grundspillet og dermed holdets topscorer.

34. Mikkel Christensen, Benløse
Han er på U19 landsholdet og en bærende profil der, og han er ligeså en spiller med kvalitet på ligaholdet. Men i en trup med mange profiler, er han ikke altid den spiller du mest bemærker. Den helt store kvalitet han besidder er evnen til at følge med i tempo, sæt ham i en kæde med profiler for A-landsholdet og han spiller på deres niveau. Han er en fremtidens mand.

35. Kasper Abildgaard, Copenhagen
Med stabilt spil bliver du bedre og bedre og Abildgaard er en der arbejder for sagen. Hos Copenhagen har han i denne sæson været en af de spillere der har taget ansvar og han har leveret. Det er blevet belønnet med udtagelse til landsholdet.

36. Rasmus Bengtsson, Frederikshavn
En stærk back, som du ved ikke svigter og giver alt for holdet. Ikke den spiller der laver flest point, men det er ikke der hans force ligger. Det er netop holdspilleren ham der står klar til at rydde op efter andre defensivt, ham der sørger for at der bliver arbejdet.

37. Simon Bondo, Copenhagen
En spiller der igen er gået noget under radaren og måske ikke helt har fået den credit han burde. Han har haft masser af tillid fra sin træner i år og det har betydet masser af spilletid. Spiller du meget, ja så udvikler du dig og formår du at forvalte det, så kan det gå stærkt. Hvem havde set Bondo udtaget til A-landsholdet her i slutningen af sæsonen, ikke mange, så godt gået.

38.Anders Kjær, Frederikshavn
Kan jeg tillade mig at sige veteran, ikke helt, men Kjær har været med i gamet i mange år og været med til VM, og keeperen er på sine bedste dage en fornøjelse at se på mål. Har en stor force i sine udkast og snupper altid et par assister

39. Rasmus Engelhardt Frie, Copenhagen
Keeperen hos Copenhagen er udtaget på landsholdet hvor han pt. Er 3.valget. Frie er en ung keeper som kun vil blive bedre.

40. Brian Nielsen, Skanderborg
4 VM har Nielsen deltaget i, senest i 2016 hvor VM anføreren var bærende på holdet. 62 A-landskampe har han på sit CV, og trods det han ikke har spillet alle kampe i denne sæson, er det blevet til 19 point.

Du kan se spillerne rangeret 41-50 her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.